IBIO gewichtsbeheersing

 

 

 

      

IBIO is geschikt voor iedereen die graag op een gezonde manier wil afvallen.

IBIO is een gezonde manier om lichaamsgewicht te verliezen en is gemakkelijk vol te houden. IBIO is volledig natuurlijk, hypoallergeen en vervaardigd volgens een bijzonder procedé de combinatie van de hoogwaardige IBIO ampullen en IBIO multivitaminen tezamen met de door TV kok Caspar Bürgi opgestelde eetrichtlijnen zijn volledig op elkaar afgestemd.

 
De IBIO multivitaminen zorgen ervoor dat u tijdens de IBIO kuur alle benodigde vitaminen en mineralen binnen krijgt.

De IBIO ampullen bestaan uit hoogwaardige aminozuren. Aminozuren zijn nodig bij de opbouw van spieren, maar ook van de huid, haar, nagels en alle andere weefsels. Het lichaam bestaat uit miljarden cellen en kan niet bestaan zonder deze aminozuren.

De IBIO ampul is extra krachtig omdat er meer opbouwstoffen aan zijn toegevoegd. Uw stofwisseling wordt geactiveerd waarbij vetophopingen (buik, billen, dijen of heupen) verminderen of zelfs verdwijnen zonder dat u veel spiermassa verliest.

 

Na de kuur

Na de IBIO kuur leert u een levensstijl aan met een gezond voedingspatroon en voldoende lichaamsbeweging.

Eigenlijk is dit de belangrijkste fase. Tijdens het consult wordt er gekeken naar welke voeding het beste past bij uw stofwisseling.

Dit kan voor iedereen anders zijn. Ook wordt gekeken naar eventuele voedselovergevoeligheid.

Dit omdat het van grote invloed kan zijn op de stofwisseling en gezondheid.

U krijgt dus een voedingspatroon dat zoveel mogelijk past bij uw individuele stofwisseling en dat zoveel mogelijk vrij is van producten waarvoor u overgevoelig of allergisch bent. Ook wordt gekeken naar eventuele tekorten en krijgt u een advies over het gebruik van supplementen.    

 

Bij www.i-bio.com kunt u de IBIO-kuur bestellen Als u NL-C00078 invult bij kortingscode, hoeft u geen verzendkosten (7,50) te betalen.