Bio-Well

 

 

 

Bio-Well is ontwikkeld door een internationaal team wetenschappers onder leiding van Dr. Konstantin Korotkov en

maakt deze indrukwekkende technologie, ook wel bekend als de Gas Discharge Visualization (GDV) techniek.

De Bio-Well bestaat uit een kleine, speciale camera samen met begeleidende software, waarmee menselijke en omgeving-energiescreenings gemeten kan worden.

 

De Technologie: GDV methode

 

De GDV-methode is een computer registratie en analyse systeem van elektro-fotonische uitstraling van verschillende objecten (met name de menselijke vingers).

Deze uitstraling is te “meten” door het plaatsen van objecten of bijvoorbeeld de vingers in het hoog intensieve elektromagnetische veld op de lens van het apparaat.

Tijdens een BIO-WELL scan wordt er een zwakke elektrische puls minder dan een milliseconde lang op de vingertoppen of object losgelaten.

De reactie op deze stimuli is de vorming van een “elektronenwolk” samengesteld uit biofotonen. De “gloed” van deze “wolk”, die onzichtbaar is voor het menselijk oog, wordt vastgelegd door het BIO WELL camera systeem. Vervolgens wordt deze vertaald en omgezet in grafieken om de energie-, stress- en vitaliteits-parameters zichtbaar te maken. De beelden worden vervolgens toegewezen aan verschillende organen en stelsels van het menselijk lichaam, met name de Chinese energie-meridianen.